Home  -  Disclaimer  -  Contact  -  NL  -  EN  -  DE

Deelnemen in en verder ontwikkelen
van bedrijven met potentieel

De FIELDS filosofie

Operationeel

FIELDS is met een eigen operationele taskforce direct betrokken bij het verder ontwikkelen van haar deelnemingen in het veld. Zij doet dit samen met de zittende directie. Indien nodig wordt er additioneel talent vanuit haar brede netwerk aangetrokken. Deze hands-on benadering met een eigen taskforce bevordert ook het delen van operationele best practices tussen de bedrijven.

Duurzaam

FIELDS is gericht op het verder ontwikkelen van bedrijven. Zij is lange termijn georiënteerd. Het verbeteren van de concurrentiepositie en winstgevende groei van de deelnemingen staan hierbij voorop. Dit zorgt immers voor een gezonde basis voor alle stakeholders (medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders, omgeving). FIELDS wil hierbij niet alleen afgerekend worden op het verleden, maar ook op de toekomst. Zoals ook de Fields Medaille uitgereikt wordt aan wiskundig talent niet alleen voor verdienste in het verleden, maar vooral moet dienen als stimulans voor verdere inzet in de toekomst.

Ondernemend

FIELDS is een industriële holding in de vorm van een besloten vennootschap in handen van de directie. Zij wordt hierdoor niet beïnvloed door het korte termijn denken zoals gebruikelijk op de kapitaalmarkt en bij veel private equity investeerders. FIELDS investeert haar eigen middelen in ieder van de deelnemingen. Het gevolg hiervan is dat zij echt denkt en handelt als een ondernemer. FIELDS durft risico’s te nemen. Zij ziet kansen die anderen niet (of te laat) zien.