Home  -  Disclaimer  -  Contact  -  NL  -  EN  -  DE

Deelnemen in en verder ontwikkelen
van bedrijven met potentieel

Joris van Gils

+31 (0)6-4131 3339


  • Joris van Gils heeft ruim 8 jaar hands-on ervaring in overnames, complexe waarderings-, financieringsstructuren en herstructureringen. Hij heeft specifieke expertise in de installatiebranche, handels- en productiebedrijven. Binnen FIELDS zet hij deze expertise in als onderdeel van de operationele taskforce. 
  • Voor FIELDS was Joris adviseur bij AenF een corporate finance boutique gericht op Nederlandse MKB bedrijven. In dit kader heeft hij intensief met René van der Velden samengewerkt bij Hendrik Veder Group. Hij heeft meer dan 100 ondernemers geadviseerd bij de koop/verkoop van hun bedrijf, bij financieringen, groeistrategieën, cash management en herstructureringen. 
  • Naast zijn werk bij FIELDS is Joris penningmeester en secretaris bij commissies van de Junior Chamber International (JCI) Hart van Brabant. Dit is een hecht netwerk van Brabantse ondernemers en managers.
  • Joris heeft economie aan de Universiteit van Tilburg en aan Trinity College in Dublin gestudeerd. Hij woont samen met zijn vriendin.