Home  -  Disclaimer  -  Contact  -  NL  -  EN  -  DE

Deelnemen in en verder ontwikkelen
van bedrijven met potentieel

Rutger Alberink

+31 (0)6-11490914


  • Rutger heeft ruim 3 jaar ervaring in operations, restructuring, complex financial modeling en strategy development. Rutger heeft een sterke expertise in de sectoren automotive, consumer goods en technology.
  • Voordat Rutger bij FIELDS begon, heeft hij als consultant bij Roland Berger diverse bedrijven bijgestaan in het verbeteren van hun financiële prestaties door o.a. het focussen van sales agenda’s en marktstrategieën, betere operationele planning, M&A, restructuring en kostenoptimalisatie. Naast zijn werk als consultant was Rutger tevens verantwoordelijk voor de interne IT operatie.
  • Tijdens zijn studietijd heeft Rutger ervaring opgedaan met betrekking tot big-data analysis, procesverbeteringen en productieoptimalisatie bij Siemens en Eaton Corporation.
  • Rutger heeft een MSc. Business Administration (Cum Laude) van de Universiteit van Twente en een MSc. Operational Research (Cum Laude) van Strathclyde Business School afgerond. Tijdens zijn studie won Rutger de nationale “May Hicks”-award voor beste master thesis in Econometrie en Operational Research in de UK.